Om oss

 
Vi på Smartsourcing är ett IT-företag med huvudkontor i Göteborg som sedan 2012 arbetar med hela den anställdes livscykel ur ett tekniskt perspektiv.
 
Vår vision är att samtliga återkommande arbetsuppgifter inom en organisations verksamhet skall kunna automatiseras och erbjudas som självbetjäningstjänster i en beställningsportal.
 
Vi är experter på införande av identitetshantering och arbetar med Microsoft Identity Manager (MIM) och OneIdentity. Genom vår egenutvecklade portal SmartCatalogue får man en komplett plattform för alla typer av beställningar av t.ex. konton, hård/mjukvara som läggs upp med ett automatiserat flöde i bakkant.
 
 

Senaste nytt från koncernen

Smartsourcing är en del av Combined Exellence AB - en koncern fokuserad på förvärv samt skapandet av synergier för spjutspetsbolag inom digitalisering.
 
Pressrum:
 
 
 
 
 

Andreas Warg

Vår VD är en glad Göteborgare som brinner för det som han anser vara viktigt i livet, det vill säga att må bra ihop med nära och kära, kollegor och kunder. Andreas är utbildad civilingengör inom datateknik, med hjärta för bade hård- och mjukvaruutveckling. På senare år har han rört sig från att ha händerna i tekniken, till att bygga morgondagens konsultstjärnor. 
 

Rikard Boström

Rikard Boström är entreprenör med över 25 års erfarenhet inom IT-konsultbranschen och är en av grundarna av Smartsourcing.

Rikard är delaktig i bolagets strategier, försäljning och projektleveranser.
 
 

Jan Hesselgren

Jan har under mer än 25 år arbetat med infrastrukturer för distribuerade datormiljöer och processer för hantering av klientmiljöer i privata och offentliga organisationer (kommuner, landsting och myndigheter). Han har god kunskap kring teknisk infrastruktur med fokus på Microsofts plattform med komponenter som Azure, Intune, Active Directory, MIM, SCCM, Windows m.fl..
 
Förutom teknik har Jan också arbetat med att bygga upp vara VD för bolag med mer än 40 anställda och projektledare för projekt med mer än 100 MSEK i omsättning. Det senaste har han varit ansvarig för att ta fram eKlient, en gemensam plattform för kommuner, landsting och regioner med mer än 300.000 klienter.
 
Jan bor i Båstad med sin familj och pendlar lite fram och tillbaka i landet.
 
 

Andreas Lindholm

Andreas är en teknikintresserad automationsingenjör som jobbat inom IT-automation och självbetjäning i snart 20 år. ”Teknik ska bytas om det finns verkliga skäl att byta” är hans motto. 
 
 

Lars Hagen

Lars är en nyfiken, teknikintresserad och kundorienterad säljare och projektledare som vill att kunderna ska lyckas i sina projekt. Han har långt förflutet som konsult inom IT och Telekom.
På fritiden spelar han gärna racketlon och bor med familj i Göteborg.
 
 

Erik Sjögren

Erik är utbildad högskoleingenjör inom datateknik. 2013 erbjöd Smartsourcing ett exjobb som verkade intressant, och det var då han fick upp ögonen för automation och digitalisering.
Idag är han en del av tvärfunktionella team som tillsammans utvecklar tekniska lösningar samtidigt som vi är med i kundens agila transformation.
”Det bästa med Smartsourcing är bredden av kompetens som finns och möjligheten att få ta sig an nya projekt och utmaningar, vilket är en drivkraft för mig”
 
 

Viktor Edsand

Viktor är utbildad dataingenjör och har under åren blivit en expert på både identitetshantering och automation på Smartsourcing.

Det började med ett examensjobb inom identitetshantering, och här är han än idag och tycker att det är fortfarande lika intressant och lärorikt som det var då.
På fritiden besöker Viktor i vått och torrt Gamla Ullevi för att få se de grönsvarta atleterna sparka boll och på varma och soliga dagar tar han gärna fram motorcykeln eller golfklubborna.
 
 

Dan Gunnarsson

I Dans roll som support har han bl.a. god kundkontakt och kunskaper framförallt inom FIM/MIM och integrationer mellan HR-system, AD och eventuell beställningsportal.
Dan är Intresserad av utveckling, spel, sport och musik, tar gärna promenader i naturen och umgås med familjen. Han är utbildad inom teknik och systemutveckling vid Lunds Universitet
 
 

Carl Ziemann

Carl arbetar med utveckling/införande utav Smartsourcings självbetjäningsportal SMARTCatalogue samt skapar tjänster som automatiserar återkommande arbetsuppgifter hos kund.
 

Mikael Hurtig

Mikael är en teknisk mångsysslare som behärskar många olika programspråk och tekniker. Han gillar utmaningen.med att hela tiden lära sig nytt och klura på hur han kan lösa olika tekniska problem, även på fritiden.
 

David Skoglund

David brinner för att ge kunden bästa möjliga leverans. Han har 15+ års erfarenhet av utveckling och infrastruktur.
I övrigt är han en gift trebarnsfar, är glad, positiv, tävlingsinriktad och målinriktad.
 
 

Themis Kostopoulos

Themis är en driven dataingenjör med specialitet inom MIM, Powershell och automation, han har varit med sedan företaget startades år 2012. Han har alltid måga bollar i luften samtidigt och delar gärna med sig av sina kunskaper. 

På fritiden spelar han gärna nåt roligt sällskapsspel eller umgås med familj och vänner.
 

Emil Svensson

Emil arbetar som utvecklare med ett stort intresse för programmering och molntjänster. Han ser kundens behov för informationslösningar som en möjlighet att lära sig mer och få klura på tekniska problem. Arbetet med automation på Smartsourcing är en möjlighet att få bidra till förbättringar i ute i organisationer.

På fritiden är han gärna på gymmet eller sitter med egna tekniska projekt.
 

Jonathan Jonsson

Utbildad nätverkstekniker som har efter studierna jobbat som it-tekniker på flera olika bolag och plockat med sig bred erfarenhet och kunskapsbank Efter 10 år som it-tekniker har Jonathan fastnat för automation, varför göra samma sak om och om igen? Fritiden innehåller mycket skratt och lek med familj, vänner och såklart lite träning där löpning är ett stort intresse.